Referrale Tesli w stopkach – gorąco zachęcam!

K

Konto skasowane bo zbędne

Gość
Szanowni Forumowicze i Czytelnicy.

Gorąco zachęcam Was do umieszczania swoich referrali w stopkach (sygnaturkach). Z podziękowań, które zamieścił@Bronek , wynika, że jeśli macie je w stopce i aktywnie pomagacie innym, to wtedy inni też chętnie się Wam odwdzięczą. Cieszę się, że Tesla ma taki mechanizm, żałuję, że inni producenci (Kia, Mercedes, Audi itd.) jeszcze na niego nie wpadli – może w przyszłości im się uda.

Edycja stopki (sygnaturki) jest bardzo prosta, wystarczy kliknąć swój profil w górnej części okna i wejść do Signature:

Forum Samochody Elektryczne - edycja stopki.jpg

danielm

Pionier e-mobilności
Szanowni Forumowicze i Czytelnicy.

Gorąco zachęcam Was do umieszczania swoich referrali w stopkach (sygnaturkach). Z podziękowań, które zamieścił@Bronek , wynika, że jeśli macie je w stopce i aktywnie pomagacie innym, to wtedy inni też chętnie się Wam odwdzięczą. Cieszę się, że Tesla ma taki mechanizm, żałuję, że inni producenci (Kia, Mercedes, Audi itd.) jeszcze na niego nie wpadli – może w przyszłości im się uda.

Edycja stopki (sygnaturki) jest bardzo prosta, wystarczy kliknąć swój profil w górnej części okna i wejść do Signature:
Nissan miał/ma program refferali szybciej od Tesli z Leafami ale jak wszystko w nissanie udowadnia jak to robić źle

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Oby i sam elektrowóz miał wkrótce swojego referrala :)

Dziękuję za dobre słowo. :) Nawet jeśli będzie miał, to nie planujemy go ujawniać. Uważamy, że znacznie ważniejsze jest to, żebyście Państwo mogli się wzajemnie wspierać i czerpać z tego powodu korzyści.

Zacząłem się nawet zastanawiać, czy dałoby się zbudować zewnętrzny, zorganizowany przez redakcję program referrali dotyczący wszystkich marek (prócz Tesli) np. z kartami GreenWay. Żeby promować elektromobilność i dobre salony w Polsce. Ale na razie to tylko zarys planu, nie wiem, czy coś się z niego urodzi, bo koszty robią się duże.

Michal

Moderator
Ja dodam tylko, że niestety w wersji mobile forum nie ma stopek :/
Może da się to jakoś zmienić w ustawieniach forum?

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Ja dodam tylko, że niestety w wersji mobile forum nie ma stopek :/
Może da się to jakoś zmienić w ustawieniach forum?

W ustawieniach tego nie ma, wymaga dłubania. Na razie nie będę mógł się zająć, ale dzięki za sugestię.

Michal

Moderator
Wystarczy, że z pliku css.php, w 16 linijce, usuniesz (max-width:480px){.message-signature{display:none}} ;)

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Wystarczy, że z pliku css.php, w 16 linijce, usuniesz (max-width:480px){.message-signature{display:none}} ;)

Nie ma tam niczego takiego. Zajmę się tym przy okazji, dzięki.

Bronek

Pionier e-mobilności
Jest wątek o Poleceniach i powróciły w innej formie ale atak Tesli trwa na roznych polach

Mam jeszcze za fryko 18903 km do 4 stycznia 2025r i najbliżej 145 km do SC w Niemczech

20230327_151621-COLLAGE_copy_1024x769.jpg