Rimetrix - zamowienie do PL

Bronek

Pionier e-mobilności
Sens orginalnych kołpaków to ponoć 4% zasiegu in+.

Ale felgi Tesla ma całkiem znosne wizualnie, to po kiego te customowe a la wiatraczki komputerowe zakładać ?
Ja kolpaków nie zakładam do jazd jakie mamy, bo mi zasieg wisi.
Czy te ekstra, to mialy badania a propos ich skuteczności na tyle zaawansowane co Tesla?

Boko

Fachowiec
Chcialbym sie podzelic wrazeniami z zainstalowania Rimetrixow. Zalaczam zdjecie juz z zainstalowanymi. Wedlug mnie 🔥🔥🔥 wszystkie zalety 18-tek, z wygladem 20-tek Uberturbine

Attachments

• 5982A9B8-845D-47A8-B1E7-7465B6F4F21E.jpeg
    5982A9B8-845D-47A8-B1E7-7465B6F4F21E.jpeg
    3,9 MB · Liczba wyświetleń: 177

cooler

Pionier e-mobilności
Chcialbym sie podzelic wrazeniami z zainstalowania Rimetrixow. Zalaczam zdjecie juz z zainstalowanymi. Wedlug mnie 🔥🔥🔥 wszystkie zalety 18-tek, z wygladem 20-tek Uberturbine
Na zdjęciu widać wyraźnie że blinker fluid koledze wycieka, są plamy pod samochodem tam gdzie są rurki odprowadzające wycieki, I to co najmniej z dwóch lamp. Zamiast zajmować się pierdułami w postaci kołpaków za 1k PLN sztuka to kolega kierunki naprawi, bo to jest bezpośrednie zagrożenie bezpieczeństwa.
😁😉

Boko

Fachowiec
Jak z dodatkowymi kosztami? cło/vat?
No mialem ten komfort ze kolega lecial do USA na 3 tyg i mi przywiozl wiec calkowity koszt zamknal sie w 300$. Pisalem do nich i niestety w normalnej przesylce trzeba doliczyc cło. Aczkolwiek tez nie do konca wiem jak jest naliczane bo zakupilem rowniez inny produkt i tam juz cła nie naliczano

cooler

Pionier e-mobilności
Myślę, że dla nas specjalnie tylko po prostu umył auto. Ale już mu zabrakło determinacji aby wysuszyć. Ot co.
Sobota jest więc się zdziwiłem że nie pociągnąłeś tematu. Tu wyjaśnienie dlaczego brak blinker fluid to poważna awaria: