Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Rowery w TM3
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Hue Zarri, post: 169557, member: 88"] Witam, Mały update z mojej strony, dzieciaki dostały nowe rowery, wymiana z 20" na 24". Tym razem zrobiłem trase 1200km, nad morze polskie, po 600km w jedną stronę. Czewa - Nadmorska wieś koło Koszalina. 1. 5 rówerów, 2x 27" + 3x 24" 2. Waga wszytkich rowerów., ważona wagą, 68kg + waga bagażnika koło 15kg. 3. Etykieta na bagażniku 4x25kg MAX. - 8kg nadwagi. Prędkość autostradowa: 125-130km/h Spalanie: 25kWh/100 Temperatura: 24C Ładowarki: [LIST] [*]Rokocińskiego Łódź - GreenWay 200kW - można podjechać takim zesatwem poprawinie, kabla starczy bez rzadnego problemu. [*]SuC Ciechocinek - W jedną stronę miałem pusto więc rozłożyłem sie poprzecznie, w drugą stronę porażka, ale udało się wjechać normalnie. Pomimo że są debilne słupi po środku, jest możliwość podjechania na styk i jak na tak krótki kabel o dziwo można się podłączyć. A porażka dlatego że w byłem 4ty w kolejce, i spędziłem tam chyba 2h żeby doładować się. [/LIST] Jak wcześniej wspominałem, mój zestaw bagażnika ma 94cm + 5cm hak od karoserii samochodu. . Jako ciekawostka: Przy 150km/h spalanie 32kW/100 :) Tak podsumowując moje prywatne odczucia, to wyjazd z takim zestawem rowerów dalej niż 300km w jedną stronę to katorga. Ładowanie jest co 150-200km, Tesla głupieje w obliczaniu spalania, a ładowarki w "polskich" warunkach to ekwilibrystyka w oparciu o Greenwaya i SuC. Spróbowałem, zobaczyłem, podziękowałem :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Rowery w TM3