Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Rozmowa z Piotrem Zarembą z ElectroMobility Poland – Cartrack Polska
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="BigB00, post: 6465, member: 30"] Myślę że to takie trochę życzeniowe myślenie. Bardziej chcesz żeby tak było bo to Tesla niż ma to jakieś inne uzasadnienie. Poza tym Tesla wspominając o modelu za 25tys USD to mówi o cenie bez VAT. Czyli na start mówimy o cenie w Polsce minimum ~125tys zł. Kolejna sprawa to nie wiem skąd przypuszczenie że można wybebeszyc to auto z radarów, szklanego dachu itp? A może właśnie ta cena taka będzie bo właśnie tych rzeczy nie będzie. Wtedy nie ma jak z tego zejść. Z tego co kojarzę to LG Chem produkuje w Kobierzycach baterie do platformy MEB i Mustanga. Tam są stosowane baterie NMC nie LFP. I nie wiem czy można wiązać chwilowa wizytę Muska z kupnem platformy. Prędzej budowa fabryki i co może Polska zaoferować. Nie udało się i koniec. Nie wyciągał bym dalej idących wniosków. Sporo marzycielstwa w tej Twojej prognozie :) Nie zrozum mnie źle - nie uważam to za coś złego, tylko mało tu twardych dowodów a jedynie "mam nadzieję, że tak będzie". [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Rozmowa z Piotrem Zarembą z ElectroMobility Poland – Cartrack Polska