Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Kupię/sprzedam auto elektryczne • OLX/Otomoto/
Rozpoczynam poszukiwania KIA eNiro 64kWh
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25, post: 222712"] No właśnie "problemem" tych aut jest SOH 100% co wynika prawdopodobnie z manipulacji buforem. Goście którzy odkupili ode mnie Springa też handlowali elektrycznymi Kijankami i Hyundaiami i też mają ten "problem" bo hgw co ten klient potem od nich kupuje. Ja zakładam że ten SOH to faktycznie jest prawda bo wnioskuje to z moich niewielkich doświadczeń tym autem - zasięg robi wrażenie. Jutro pierwsza trasa ok 300 km więc będę dużo mądrzejszy. H/K miały tą wpadkę z zapalającymi się bateriami bodaj do połowy 2020 roku. Ponoć był nawet oficjalny biuletyn żeby do wymiany baterii auta nie ładować (i nie parkować ?) w pomieszczeniach. Moja jest już z tych "po". Próbowałem znaleźć info z czego wynikały te pożary ale nic wiążącego... Ponoć cisnęli to na LG jako producenta, potem że jednak wina BMS (soft?). Autko bardzo mi się podoba (przesiadka ze Springa :) ) odczuwalnym problemem są jakoś dziwnie niewygodne fotele, kiedy w nim siedzę mam wrażenie że się jakoś w nim "obsuwam". Poza tym są bardzo miękkie, jakby z innej epoki - nowsze auta które miałem były znacznie twardsze. Ale to drobiazg. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Kupię/sprzedam auto elektryczne • OLX/Otomoto/
Rozpoczynam poszukiwania KIA eNiro 64kWh