Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Rozszerzona gwarancja; Przedłużenie gwarancji; Extended warranty TESLA; Helvetia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 186435, member: 274"] Czy to wystarczy aby problem się nie pojawił, to Ci nie powiem, całkiem możliwe. U mnie po prostu ogrzewanie padło pewnego pięknego poranka i musieli mi wymieniać compressor I supermanifold. Technik Tesli potwierdził że po tej wymianie problem nie powróci, ale pamiętam też że twierdził że jeżeli komuś jeszcze nie padło, a ma sprzed jakiejś rewizji, to wcześniej czy później mu padnie. Ale jak to u Elona, coś tam byli podobno w stanie zaradzić software, więc nie wiem czy ta ponura przepowiednia teraz jest aktualna. W każdym razie ja nie wykupuje: jak coś padnie, to nie jest moj krytyczny samochód i może postać by poczekać na tanią używkę z USA lub zamiennik, nie zamierzam też przesadnie inwestować w niego bo nic z tego się nie odzyska, nie powiekszę jeszcze bardziej straty. Z inwestycji to odżałowałem na S3xy Commandera oraz grube, wentylowane nakładki na siedzenia, bo to łatalo mi braki komfortu w aucie w codziennym użytkowaniu. Z nakładkami jeździ się wygodniej, boki siedziska nie wbijają mi się w nogi. Commander wiadomo, najbardziej potrzebna mi funkcja to odblokowywanie portu ładowania klamką i kicklock. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Rozszerzona gwarancja; Przedłużenie gwarancji; Extended warranty TESLA; Helvetia