Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Rozszerzony Autopilot
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 15633, member: 6"] Kiepsko rozumiem , takie dywagacje i rozterki . Może za dlugo żyję aby tak traktować zero jedynkowo świat. Nie bylem tak naiwny by sądzić iż z FSD będę spał podczas jazdy. Czyli realnie patrzę i wiem ze np. Pomimo iż 100% małżeństw przysięga "aż po grob" to nie dziwi mnie te 60% rozwodów? To jakby wierzyc w odżywki do włosów Wg mnie jest lepiej niż się spodziewałem , na przestrzeni tych prawie 3 lat widać ogromny postęp. Płaciłem nie za wersję ostateczną, ale za zabawę i testowanie czegoś co dąży do samodzielności . Ale w naszych pogmatwanych warunkach, przy ludziach kompletnie mających w dupie prawo w tym prawo drogowe, to nie spodziewałem się nigdy 100% sukcesu. Się w tych warunkach nie da. Ad pozwy, to raczej niewiele ich jest racjonalnych. Ok 5x w tygodniu przejeżdżam Teslą po ok 100km dotykając jedynie kilka razy kierownicy w każdym z tych przejazdów. Żadne inne moje 2-3x droższe auta tak tego tak dobrze nie robiły, a mamy tu przecież ograniczenia zastosowania wynikajace z Dyrektywy . Podobnie było przy kontestowaniu skrzyń automatycznych , elektrycznych szyb i klimatyzacji Można pytać : co nie umiecie biegów zmieniać? Pokręcić korbką, czy otworzyć okna? Itd. Odwieczne pytanie po co to wszystko? Po co cokolwiek coś robić, jak można wszystko zostawić po staremu. Dlatego jest ten wybór przy zakupie, nie chcesz nie musisz. A dzieki FSD - temu naszemu), mam luzik i odprężenie . Wiem, bo TESLA to nie jedyne auto i w innych jest gorzej. Czyli dla mnie warto i OK. Może też dlatego, ze nie wszystko przeliczam na kasę? Nie snuję też teorii spiskowych o inwigilacji itp. Czuję się w Tesli bezpieczniej niż z w innych samochodach. Sytuacji opisywanych jako jakieś zwolnienia, hamowania fantomowe itp jest 100x mniej niż tych co sam wywołuję gdy prowadzę niezależnie bez systemów . No kompletnie mi nie szarpie w korku, nie wiem co u innych ale tylko za duża odległośc od poprzedzającego jest pewnym wg mnie problemem, bo janusze w nią próbują wskakiwać. Czasem faktycznie ten metr dwa bliżej tyłka innego, byloby bardziej naturalny. Problemem jest cena i tylko z tego powodu ta cala dyskusja. Ale to wybór . Więc nie ma musu, bo to tak wygląda gdy zdziwienie budzi nakręcany lekko spóźniajacy się Rolex a przecież mógłby czas dokładnie pokazywać Timex czy smartfon. Jedynie co jest lekko wkur.. to FSD przypisane do auta, dla mnie to pewien problem, bo już bym zamówił następną Teslę, a tak mając FSD pi starej cenie i do tego Łączność Premium troche mi szkoda tego samochodu, bo chcę mieć to samo w nowym... Czyli kasa! [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Rozszerzony Autopilot