Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Rozszerzony Autopilot
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 15644, member: 6"] A widzisz snujesz już teorie, bo tak nie jest z tymi obostrzeniami, ale już to przewidujesz że może być. Ok Twoja wola. Czyli masz pewne sceptyczne nastawienie. I znów mylisz przez to pojęcia, bo to nie Unijny Komisarz jest tu winny a inna organizacja. Ja w tym wszystkim widzę dbałość o bezpieczenstwo moje i moich bliskich. Nie obrażam się na próbę oceny mojej jazdy - (wymagana moja zgoda) , nie winię kamer że patrzą co robię źle - (też muszę się na to zgodzić) . Gdy przełamuję bez procedur działanie autonomi FSD , to ono się obrażone wyłącza, traktując to jako nieodpowiedzialne dzialanie i niebezpieczne. Rozumiem nawet że jeśli jestem wart zaufania jako kierowca, to dostaje za to pakiet przywilejów. To dodatkowo mnie utwierdza, że inny "? " za kółkiem tego nie będzie miał i mnie nie wykończy durną jazdą śpiąc lub bzykając panienkę . (ok 30% na tej mojej drodze przekracza prawo i to ostro). Zgadzam sięnatomiast , że ten system z narastającą opłatą, mnie uwiązał lekko do tego konkretnego auta. Czyli kasa tu gra rolę. Ale też dlatego, bo że wg mnie warto mieć FSD i dalej się tym bawić, bo naprawde a dla mnie mniej ważne jest samo jego wykorzystywanie a prosta ciekawość co z tym się dzieje. Nadzieja na zmiane Dyrektywy. I obserwacja postępów, zmiany są spore, ale niestety nie nam w naszym rejonie wszystkie dane. Gdy tylko sprawa z CTrakiem się wyjaśni i w z nowymi ogniwami, to z bólem ponownie wydam forsę na FSD, póki co na szczeście jest to tańsze okrojone, bo na nim mi zalezy. Piszesz że nie działa, a ja jeżdżę na nim caly czas z przyjemnością. Nie szarpie mi w korku (tylko ta za duża odległość jest jakimś problemem) Nie wykonuję dużego ruchu kierownicą przy zmianie/zatwierdzaniu kierunku a jedynie muskam kierownicę a właściwie przytrzymuję lekko w daną stronę. Ciężarek to kompletnie znosi, jak ktoś go chce. Może zrobię filmik? No i wyszedlem na fanboya, ale co ja zrobię jak taki naiwny jestem ;-) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Rozszerzony Autopilot