S3XY Knob

JED 3City

Fachowiec
Krotkie pytanie: Posiadasz? Warto? Kupilbys ponownie?

STMS

Pionier e-mobilności
Mam commander używam tylko do podgrzewania baterii
Reszta mnie nie interesuje

Czasami sprawdzę temp baterii ale to samo mam w tessie

JED 3City

Fachowiec
nie mam knoba, więc się wypowiem. Mam zwykłe s3xy przyciski i w opisie knoba nie widzę niczego, co zachęciłoby mnie do przesiadki. Wręcz wolę niewidoczne, a łatwo dostępne przyciski

Przyciski lub pokrętło fajnie mieć
Ja z kolei widzę sens tylko Knoba.

stanwise

Zadomawiam się
Mam przyciski. Rzeczywiście do niektórych rzeczy brakuje wyświetlacza.

Ale generalnie polecam przede wszystkim S3XY Commandera - odblokowuje pewne nowe możliwości jak np. podgrzewanie baterii do szybkiego ładowania dla ładowarek których Tesla nie ma na mapie, kickdown w trybie chill i inne różne automatyzacje/overrajdy.

Kwestia czy do interakcji z Commanderem użyjesz przycisków czy knoba wydaje mi się wtórna i zależna od preferencji. Ja się przy knobie obawiałem zmniejszenia dostępu do schowka (nie wiem czy słusznie). Z przycisków jestem zadowolony - kupiłem 4, na razie wykorzystuję 2.

JED 3City

Fachowiec
Mam przyciski. Rzeczywiście do niektórych rzeczy brakuje wyświetlacza.

Ale generalnie polecam przede wszystkim S3XY Commandera - odblokowuje pewne nowe możliwości jak np. podgrzewanie baterii do szybkiego ładowania dla ładowarek których Tesla nie ma na mapie, kickdown w trybie chill i inne różne automatyzacje/overrajdy.

Kwestia czy do interakcji z Commanderem użyjesz przycisków czy knoba wydaje mi się wtórna i zależna od preferencji. Ja się przy knobie obawiałem zmniejszenia dostępu do schowka (nie wiem czy słusznie). Z przycisków jestem zadowolony - kupiłem 4, na razie wykorzystuję 2.
A gdzie masz je zamontowane?
Bo ja jeszcze nic estetycznego w tym temacie nie widzialem.