Ja z kolei widzę sens tylko Knoba.nie mam knoba, więc się wypowiem. Mam zwykłe s3xy przyciski i w opisie knoba nie widzę niczego, co zachęciłoby mnie do przesiadki. Wręcz wolę niewidoczne, a łatwo dostępne przyciski
Przyciski lub pokrętło fajnie mieć
ciekawe. jakie masz argumenty?Ja z kolei widzę sens tylko Knoba.
Wyswietlacz, a co za tym idzie, latwosc obslugi.ciekawe. jakie masz argumenty?
No tak. A przyciski są właśnie po to, żeby uruchamiać funkcje bez patrzenia na wyświetlaczWyswietlacz, a co za tym idzie, latwosc obslugi.
Dokladnie tak, jak mowisz.No tak. A przyciski są właśnie po to, żeby uruchamiać funkcje bez patrzenia na wyświetlacz
Co kto woli
A gdzie masz je zamontowane?Mam przyciski. Rzeczywiście do niektórych rzeczy brakuje wyświetlacza.
Ale generalnie polecam przede wszystkim S3XY Commandera - odblokowuje pewne nowe możliwości jak np. podgrzewanie baterii do szybkiego ładowania dla ładowarek których Tesla nie ma na mapie, kickdown w trybie chill i inne różne automatyzacje/overrajdy.
Kwestia czy do interakcji z Commanderem użyjesz przycisków czy knoba wydaje mi się wtórna i zależna od preferencji. Ja się przy knobie obawiałem zmniejszenia dostępu do schowka (nie wiem czy słusznie). Z przycisków jestem zadowolony - kupiłem 4, na razie wykorzystuję 2.