Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
samochody autonomiczne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="zibizz1, post: 170716, member: 1241"] [USER=3354]@piotrpo[/USER] Tak, od 2019 W Teslach jest podwójny komputer, i FSD liczy podwójnie wszystko, jesli sie zgadza to kontynuuje działanie. Nie wszystko jest podwójnie. Np sterowanie moze wysiąść ale wtedy mozna awarynie auto zatrzymać hamulcami Nikt nie ma poziomu 5, tylko Tesla w to celuje. Jesli cos dziala na ograniczonym obszarze to jest to poziom 4. Czy to Waymo czy FSD będzie robiło wypadki i przejeżdżało ludzi. Byle rzadziej niż ludzie. Oczywiście mogą być to takie sytuacje że nikomu nie przyjdzie do głowy że człowiek mógłby tak bezsensownie się zachować. Ale za to w 10 innych sytuacjach gdzie człowiek mógłby zrobić błąd maszyna tego nie zrobi, więc w sumie wyjdzie na plus. Ja z pół roku temu miałem tak że jednego dnia 3 razy nie zauważyłem srebrnego samochodu. Niby nie czulem gorszej formy ale cos było ze mna tego dnia nie tak. A od tamtej pory niż głupiego się nie zdarzyło [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
samochody autonomiczne