Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Samoczynne zmiany położenia kierownicy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="kristof46, post: 145575, member: 1423"] To prawda że jest wrażliwy. Człowiek też jechał w miarę w jednym kierunku ale problem polega na tym że później w jakiejś sekcji miastowej jadąc 30-40 km/h wciąż musiałem kontrować. Ewidentnie coś było nie tak. Co jednak jest mega dziwne to już drugi taki sam przypadek i drugi przy trasie z tego samego punktu. Generalnie rzadko jeżdzę w trasy Teslą (mamy też spalinowego) a tym bardziej rzadko kiedy jeżdzę Teslą po drogach no jednak dosyć wyboistych i takich nazwijmy to bardziej pochylonych (tu zaznaczam że nachylenie drogi rozumiem ale nawet na płaskim trzeba było zakładać mniejsza ale wciąż kontrę). Może wiec Tesla się "uczy" a potem jadąc w drugą stronę coś sobie zmienia. Nie wiem. Mega dziwne. Tak naprawdę dzisiaj zobaczymy co i jak bo mam przed sobą 2h drogi po trasie którą jeżdzę znacznie częściej i problemów nigdy nie było. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Samoczynne zmiany położenia kierownicy