Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
RENAULT
Renault Scenic Electric Forum • Scenic E-Tech
Scenic vs Tesla Y
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="blazej, post: 176577, member: 3910"] [MEDIA=youtube]LQZZvsaPjUU[/MEDIA] Tutaj test zasięgu od Nylanda - w porządku, chociaż całościowo uwzględniając szybkość ładowania oraz to, ile w czasie jazdy tej baterii ucieka, to Tesla nadal ma dużą przewagę. No i ten system, te grafiki, to jak to wygląda... jak w leciwej grze komputerowej. Mi się to nie podoba, ale ja już zdążyłem zauważyć, że 38 lat to na tym forum może być wiek raczej młody :) Sądząc po wspominkach PRL itp. Trochę to zaskakujące na forum o EV, ale też bardzo budujące. Można się spodziewać, że w kolejnych dniach będą następne testy w tym - zwłaszcza ciekawy - test 1000 km. Wg mnie to auto, żeby faktycznie się sprzedawało, musiałoby kosztować maksymalnie okolice 140k zł w wersji podstawowej z tym zasięgiem. Tymczasem jak uruchomiłem konfigurator, to mi 240k brakło na wersję, która byłaby dla mnie ok. Chociaż... ostatnio jak dla pracowników Skody konfigurujemy i przy Kamiq nie jesteśmy w stanie się zamknąć po rabatach w 130k zł, to ja serio nie wiem, czy narzekanie na ceny EV jest uprawnione. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
RENAULT
Renault Scenic Electric Forum • Scenic E-Tech
Scenic vs Tesla Y