Screenmate - zapowiada sie genialnie od Teslogic - i to od maja 2025

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Mnie interesuje podrzewanie baterii, co pewnie w SEXY Buttons można mieć, ale dodatkowo zapamiętanie pozycji fotela pasażera.

refi1234

Posiadacz elektryka
Mnie interesuje podrzewanie baterii, co pewnie w SEXY Buttons można mieć, ale dodatkowo zapamiętanie pozycji fotela pasażera.

Co do samego podgrzewania...
W sexy mam podgrzewanie ale - niestety żeby sprawdzić i mieć pewność że się właczyło muszę włączyc aplikacje na telefonie (czego raczej nie robię za często bo podczas jazdy to za duzo roboty). Tutaj pukasz 4 palce w ekran i masz całe menu z kontrolkami.

Bronek

Pionier e-mobilności
W sexy mam podgrzewanie ale - niestety żeby sprawdzić i mieć pewność że się właczyło muszę włączyc aplikacje na telefonie (czego raczej nie robię za często bo podczas jazdy to za duzo roboty). Tutaj pukasz 4 palce w ekran i masz całe menu z kontrolkami.
Dlatego mam drugi smartfon tylko do s3xy i yanosika z odrebnym sim (co i tu będzie optymalne).
Tam widać na wirtualnym przycisku stan .
Cały czas włączone jak wsiadam odpala te dwie aplikacje .jest na stałe w aucie . Może n5awt leze5c na ładowarce , mój jest obok ekranu.
Zaletą tego wyzej pokazanego cuda jest wyświetlanie na ekranie Tesli .
Ciekawe czy przednia kamerka będzie się włączała automatycznie do pewnej prędkości lub jak Tesla coś sobie wyobrazi z przodu ( gdyby byly czujniki to wiadomo że byłoby to lepiej.....).
Tak jak to powinno być i jest w tej dodatkowej kamerce z ekstra ekranem.
Ciekawe ...Zobaczymy co z tego wyjdzie

Pepek

Posiadacz elektryka
I dlatego m.in. mam sexy knoba - tam zrobic to w czasie jazdy to pikus.