Sentry: 1500 iwentów

K

Konto_usunięte_2021-03-29

Gość
Zostawiłem dziś samochód na 45 min żeby się doładować w centrum handlowym i udałem się na zakupy. Sentry mode on.
Wracam, a tam 23 zdarzenia. Zacieram ręce - będzie coś na yt. Przeglądam, a tam:
  • samochód przejechał alejkę dalej
  • kolo z wózkiem
  • gołąb przedreptał
Jest jakaś metoda na skasowanie tego wszystkiego za jednym razem? Tylko format czy nie widzę?

danielm

Pionier e-mobilności
Zostawiłem dziś samochód na 45 min żeby się doładować w centrum handlowym i udałem się na zakupy. Sentry mode on.
Wracam, a tam 23 zdarzenia. Zacieram ręce - będzie coś na yt. Przeglądam, a tam:
  • samochód przejechał alejkę dalej
  • kolo z wózkiem
  • gołąb przedreptał
Jest jakaś metoda na skasowanie tego wszystkiego za jednym razem? Tylko format czy nie widzę?
sentry jest bardzo czuły, przelot samolotów potrafi go wybudzić :) ja mam dysk SSD z 200GB partycja więc raz na kilka miesięcy dostaje alert żebym to ogarnął, wyciągam dysk i czyszcze co trzeba.

Bronek

Pionier e-mobilności
Miałem dzisiaj przez przypadek włączone Sentry w ciemnym garażu tylko 1 km ubyło. Czyli żre jak coś sie dzieje lub jak jest jasno. W całkowitej ciemności prawie śpi.

Ad kasowanie to albo pojedynczo, albo format. lub wyjąć = wsadzić do kompa tabletu itp i tam edytować
Jest i ja mam przeglądarka w necie - sklep Play itp, co kiedyś się nią klipy oglądało

Chodzą od dawna słuchy, ze byc może będzie można zdalnie sobie podejrzeć to co widzi auto

Last edited: