Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Serwis mobilny - 2024
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="chewbacca, post: 193520, member: 527"] Ja wczoraj miałem zmienianą kierownicę. Serwisant sam zwrócił uwagę przy ostatniej wizycie, że nadaje się do wymiany gwarancyjnej i żeby zrobić nowe zgłoszenie (bo wtedy nie miał przy sobie akurat żadnej kierownicy :-) ). Wymiana trwała 10min, wszystko super. Widać różnicę - poprzednia miała przebieg 60k km. Ale zastanawiam się, czy to możliwe, że Tesla coś poprawiła i ta nowa nie zestarzeje się tak samo szybko... Oczywiście serwisant niczym sprzedawca/handlarz twierdził, że jest duży upgrade - "zupełnie nowe przeszycie, inny materiał...". Jak dla mnie wszystko jest takie samo. Tylko, że nowe. Chociaż nie jestem pewny ale ta nowa wydaje się mieć twardsze wypełnienie. Ale ta stara mogła się po prostu ugnieść z wiekiem. No i kółka wydają się być precyzyjniejsze. W tej starej były już takie jakby "rozrylane" przez co w Lunar Landing lądowało się trochę mało precyzyjnie ;-) W nowej jest żyleta. Ale ponownie - nie wiem czy to kwestia po prostu nowości czy faktycznie możliwy był jakiś upgrade. Czy ktoś na grupie miał kiedyś zmienianą kierę w jakimkolwiek modelu i może nowa kiera okazała się równie szybko zużywać? Fotki porównawcze starej i nowej kiery. [ATTACH type="full"]22200[/ATTACH][ATTACH type="full"]22201[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Serwis mobilny - 2024