Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Serwis Warszawa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 76894, member: 6"] Gdy tam bylem raptem 3x (2x naprawa tej samej rzeczy +1x odbiór) To z 7- 8miu chłopa przy komputerach zero reakcji. Jeden co się zainteresował problemem ale go nie rozwiązał. Panienka czasem pojawiająca sie za "barem" mila i potakująca. Podobnie młodzieniaszek. Są od potakiwania i tylko tego, raczej mają mniej zadań niż recepcjonista w pensjonacie. Przy wizytach serwisowych, generałnie zrobili co trzeba. Jest dziwne, że odbierać telefonu nie ma tam komu? Telefony współcześnie służą do grania i społecznościowek, gadać nikt nie chce, bo to męczy . A komunikacja jest niestabilna. Raz to nawet telefony, maile, smsy a potem grobowa cisza Druga sprawa, samochód wystarczy "porzucić" na parkingu i iść w p.. du, sami go wezmą i zrobią co trzeba lub niekoniecznie co trzeba ale coś tam zrobią ... . Gadanie jak w moim przypadku o innych sprawach pomimo potakiwania, nic nie załatwiło. Podaczas odbioru trafilem na sympatycznego chłopaka, więc mu nie zawracałem za bardzo gitary. Facet prosił, by w ocenie wizyty (ta mi zniknęła zanim coś oceniłem) prosić o zwiększenie personelu bo nie wyrabiają. Przy te małej ilości sprzedawanych aut, moze być jedna "wydawalnia", ale serwisów powi no być więcej. Do spraw samochodowych ogólnie np zawieszeń itp nie trzeba specjalnych umiejętności. Mogli by te skrzypiące wahacze, parujace lampy itp rozśrodkować. Mobilne serwisy OK ale coś mało płacą skoro ich niewele? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Serwis Warszawa