Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Serwis Warszawa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 78087, member: 6"] E tam Smerf Maruda szuka wytlumaczenia... Pojemność? Liczy sie to co można uzyskać realnie z danego samochodu w jakimś algorytmie porównawczym i to wiadomo że "laboratoryjnym bo inaczej sie nie da. Niech auto ma ile chce a ja chce wiedzieć ile przejedzie w WLTP, to mi da obraz ile tak naprawdę da radę. I muszę znać tylko od ludzi ile toto im żre w realu. A jaka bateria? To sprawa drugorzedna. [B]Aż mnie dziw bierze, ze masz elektryka, a zachwujesz poglądy kompletnego nuworysza[/B]. Wyposazenie Tesli jest proste jak drut. 5 czy 6 kolorów ;2lub 3 wnętrza , 2 felgi; 2 kierownice, AP, AP rozszerzony, FSD I do tego kilka wariantów modeli. Natomiast rodzaj baterii bedzie sie zmieniał, jak rodzaj komputera, oprogramowanie i parametry czy oprogramowania, tak to jest tu zorganizowane. Liczy sie efekt końcowy a czym jest on osiagniety to juz pozostaje w gestii producenta. Nie pasuje nie bierz. To nie 15 lat temu, teraz wiadomo co idzie za zakupem tej Marki Poki co w realu Tesle malo kto dogania a jak to robi to cena jest czasem 2x wyższa. Dzisiaj tlusty czwartek ja nie lubię pączków a mdli mnie po różanym nadzieniu,, to nie kupuję i tyle. Ale nie marudzę, ze innym to smakuje. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Serwis Warszawa