Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="JM&JM, post: 176477, member: 3282"] Bronek spowodowałeś i u mnie sentymenty do początków mojej przygody z motoryzacją :) Syrenkę tzw. kurołapkę rozbiłem ojcu gdy miałem chyba ze 4 lata - ojciec auto pucował, Syrenka zaparkowana na pochyłej drodze pod domem a ja w środku udawałem że prowadzę auto do czasu aż niechcący nie zrzuciłem ręcznego w momencie gdy ojciec poszedł po kolejne wiadro wody.... no i sru auto stoczyło się kilkanaście metrów i wpadło sąsiadowi w płot :) Komarek taki na pedały to był pierwszy jednoślad gdy miałem może 6-7 lat na którym chrzestny nauczył mnie jeździć a później to już klasyczna Romet-owska motorynka na której śmigałem wiele lat chyba od 4 klasy podstawówki na której ze względu na swój wzrost wyglądałem jak jokej na psie :) Na marginesie wszystkie jazdy na komarku i motorynce odbywały się bez kasku, który wtedy nie obowiązywał No a pierwsze samodzielne jazdy samochodem zaliczyłem mając jakieś 8-9 lat zaczynając od 126p wujka, Trabanta 601 chrzestnego i 125p matki. Fiat 125p zawsze lśnił bo w czasach gdy nie było jeszcze myjni, to do moich obowiązków należało mycie i odkurzanie auta. W tym celu musiałem wyprowadzić auto z garażu a w ramach nagrody mogłem przejechać się trochę osiedlowymi uliczkami :) Dzisiaj za takie nieodpowiedzialne zachowanie dorosłych względem dziecka pod ich opieką to pewnie byłaby afera paskowa we wszystkich mediach i wniosek o pozbawienie praw rodzicielskich :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu