Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 59415, member: 6"] Z całym szacunkiem, ale tylko kierowca w liberii i tylna kanapa w RR pozostaje. :) Wszystko OK, ale oprócz pecha co do fizycznych mankamentów tego egzemplarza, masz ewidentnie problem z obsługą/podejściem i korzystaniem z funkcji tej rzeczy martwej jaką jest to dziwne auto zwane Teslą. Ok, tak bywa nawet z rowerem gdzie komuś dany typ/model nie odpowiada i koniec. Ludzie nawet siebie nie potrafią właściwe dobrać a przyrzekają tkwić razem aż po grób Wiem, że to nie rower czy żona i trudniej to zmienić :) 80% tego co piszesz nawet jak występuje, kompletnie np mi to nie przeszkadza, bo temu staram się zaradzić odpowiednio korzystając z samochodu. Traktuje to jako interakcyjnośc i komunikację z samochodem To zrobiłeś też Ty, np hamując aby nie walnąć w traktor itp. Dopóki jest kierownica i pedały oraz menu ustawień dopóty to my kierujemy autem i jego funkcjami, w tym zawiera się interwencja gdy jest coś nie tak.. Przecież tylko idiota jedzie tak samo w ulewie jak w słońcu itp. To wartość dodana, szczególnie gdy jest wersja darmowa. Nawet w opisie jest że to ciągle eksperyment i biadolenie bo się nie przeczytało drobnym drukiem jest jak z frankowiczami. Wszyscy w tym ja mieliśmy nadzieję, że Tesla to dobrze obrobi i szybko. Niestety zgodnie z pisemną informacją i na ekranie to "beta" i nie daje póki co rady. A to co mówi jej Szef, to porownaj do naszego Premiera. Nawet chyba Musk jest bardziej wiarygodny. Żeby nie było też mnie to czasem wkurza, a oprócz łagodniejszego podejścia i większej tolerancji, mam tą przewagę, iż na przestrzeni tych 3 lat, widzę jak się starają. A błędow nie robi ten co mało robi. I skoro jest taki popyt na ten niedoskonały przecież produkt, to czym to tłumaczyć. Reklam w TV nie ma, ksiądz też nie agituje. Pewnie to to? To dopiero skandal... Milion głupców już ma a tysiące czeka.. Ale manipulacja. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu