Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="newbe, post: 7335, member: 58"] Dziękuję za podsumowanie i współczuję! Wiedziałem w tym wszystkim i pogodziłem się z tym przed zakupem, coś innego mi kręci. Miałem nieotwierający się frunk, o czym natychmiast zaraportowałem w YT. Miałem nierówną kłapę bagażnika oraz tylne łampy na różnych poziomach, grzechotanie plastyku w słupku B po stronie pasażera Skrzyp zawiasów tylnego prawego fotela. Regulacja zamków drzwi była do poprawy. Kierunkowskaz faktycznie jest dziwny: czasami działa a ja nie słyszę klikania, tylko na ekranie widać, a czasami faktycznie wymaga bardziej zdecydowanego naciśnięcia. Zapomniałem zgłosić. Jakby nie odprysk szyby - nie pojechałem by do serwisu. Po pierwszej poprawie poprawili słupek B, kłapę bagażnika i regulację drzwi. Nie poprawili zawiasów tylnej kanapy (taśmę dali z nie pomogło), za blisko ustawili kłapę bagażnika i zdarł się lakier, po wymianie szyby gwizd/świst wiatru od 60 km/h w górę zaciął drażnić. Dlatego ponownie pojechałem i po rekrutacji dodatkowych ludzi poprawiło się podejście - pojawiła się procedura przyjęcia i oddania samochodu że wskazaniem wszystkich wad/uwag. Na razie wszystko o co mi chodziło- poprawili. Na lakier dali zaprawkę. Żadnych dźwięków nie słychać, uszczelki drzwi zostały wymienione, zawiasy tylnej kanapy również. Jakby mobilny serwis działał - było by to zrobione u mnie w garażu. Nadal mam frajdę z samochodu. PS: linku polecającego nie usuwam. Dla mnie to rodzinny samochód o sportowych osiągach który daje mi frajdę jako gadżetiażu i spełnia moję marzenie... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu