Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 8270, member: 89"] 150 egzemplarzy to produkcyjne auto? No i ta cena 2 mln EUR vs ile 150k? No bez jaj. Widziałeś jak to jeździ, przecież to jakieś żarty są z tego wyciszenia i wykończenia o którym tutaj tak piszecie namiętnie. Klekot i wykończenie jak w kosiarce z Lidla. 5-cio osobowy sedan z bagażnikami i klimą zostawia w tyle Bugatti i inne takie niby produkcyjne auta (po 300-900 sztuk). Przecież to w ogóle nie ma o czym gadać... Prędzej posłucham Jaya Leno niż Ciebie. Sam kupiłeś M3 i nawet mimo tego swojego jęku nie pozbędziesz się go, bo wiesz dobrze, że nie ma realnej konkurencji za te pieniądze ale nadal piszesz jakieś brednie o tym, że inni są lepsi. Nawet jak wydasz 500k PLN na jakieś bmw albo merca to M3P za pół ceny zostawi Cię w na każdych światłach i będzie Ci głupio. Droga wolna - zmień auto i udowodnij, że nie mam racji. Idź do salonu mercedesa/kia/bmw kup ich auta i miej lepsze spasowanie. Dopóki tego nie zrobisz sam i nie zaświecisz przykładem, to przestań jęczeć bo odechciewa się wchodzić na to forum. Co chwile w jakimś wątku wtracasz swoje trzy grosze. Gdzie nie spojze, to Ty masz jakieś zdanie - starczy tego - znajdź sobie jakieś hobby. Ale nieeeee będziesz tutaj jęczał, że badziew ale na zlot to pewnie przyjedziesz, tylko po co? Żeby ludziom wytykać złe spasowanie. Czy może będziesz udawał, że Ci się jednak podoba. Tak czy inaczej dam Ci radę - może lepiej nie jedź i nie psuj innym zabawy. A to Twoje radzenie wychodzenia na dwór, czerpania świeżego powietrza kilka razy czytałem i prosiłem, żebyś nie ruszał moich wpisów. Zatem zejdę trochę poniżej dna do Twojego poziomu: [wycięte przez moderatora] Teraz po kolejnych wpisach i czepianiu się twórców forum oraz strony, mam nadzieję, że przestaniesz w końcu udawać kulturalnego, wrócisz do bycia sobą i tutaj też dostaniesz kopa na zapęd. [wycięte przez moderatora] Over and Out [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu