Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bartosz, post: 8657, member: 178"] Serwisant potwierdził brak standardów produkcji w fabryce w US. Ręce mu opadają i jest mu przykro z tego powodu. Serwis Tesli przed odbiorem "pucuje" auta na tyle na ile może. Tyle usłyszałem. Twierdzi, że samochody z Chin lepiej wyglądają. Ja natomiast uwierzę, gdy zobaczę. Nie potrafię się wypowiedzieć na temat aut z dwóch pierwszych lat produkcji. Z tego co widzę w Internecie nie było nic lepiej. Nie mam oczywiście jak tego sprawdzić, ale wydaje mi się, że wiele zależy od właściciela. Nie ukrywam, że jestem szczególarzem, lubię "niemiecki" porządek, więc wiele wad mnie razi i wszystko zauważam. Dlatego dla mnie to auto wykonane jest fatalnie. Jeżeli ktoś ma inne priorytety życiowe i po prostu nie widzi tego, nie szuka, nie przeszkadza mu, to może stwierdzić, że auto jest ok. Takie mam przemyślenia, ponieważ nie wierzę, że te wszystkie auta mogą się tak diametralnie różnić jakością. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu