Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 8778, member: 6"] [B]Jest "czeklista" i chwała [/B] W końcu się skończą elementy nadwozia i wnętrza. Chwalić Pana, że Ato auto jest ascetyczne. Dlaczego ja mam skończyć z narracją jakkolwiek narracją, a Ty nie? Gdybyśmy byli Smerfami, to jakie miejsce w tej populacji ma ktoś kto ciągle....? Macie pecha z kilku względów m. In ze trafiliscie na egzemplarze Wyjątkowo wadliwe z tej Niedoskonałej Fabryki i co było nawet prawdopodobne, więc mając pecha czy szczęście "być szczególarzem" jak sam pisałeś, po kiego bylo ryzykować? Większość wiedziala ze to nie Marka a na pewno nie Model Premium Mam nadzieję że Tesla sie tez poprawiła mechanicznie, bo to w ICE jest wielki potencjał, do szukania błędów i to grubszych niż odpryski. Ps [B]Lakier utwardzilem, bo wiedzialem ze może byc lipa na wodzie. Chlapacze tylko z powodu iż waliło błotem za wysoko. Progi wtedy nie byly tematem. [/B] Jak pisalem jest to przydatne do pewnego momentu, ale tak jest w kazdej dziedzinie. O tynkach domów akurat mogę natrzaskać setki pistow z zdjeciami wad, okien, drzwi i dachów, a mimo wszystko ludzie budują i sa zadowoleni. Atakuj tez Teslę a nie tych co nie narzekają, nie każdy widzi połowę pustej szklanki. To jak z kredytami frankowymi lub piramidą finansową niemal każdy kto w to wszedl wiedział co i jak, ale jak zmoczył to lament i zdziwienie . [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu