Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="krist, post: 8779, member: 85"] rozumiem że piszesz o sobie, często podkreślasz jak to miałeś 'pecha" Ja na podstawie między innymi wczorajszej kwerendy mogę stwierdzić że moje auto jest absolutnie w normie, ani lepsze ani gorsze niż przeciętny egzemplarz. Co zresztą wydaje się byc uzasadnione patrząc na to jak są produkowane, czytając szeste wstawki na tematy damsko męskie, byłbyś Smerf Erotoman-Gawędziarz LOL tu się nie zgodze. Wszystkie egzemplarze któe widziałem mają tylne klamki lekko schowane, przednie zlicowane. Wszystkie tak samo mniej więcej. Wec to nie jest bug, to feature moje gratulacje. Jak jeszcze masz równo wytłoczone i pomalowane słupki górne, na tylnej krawędzi tam gdzie spotykają się z klapą bagażnika, to jesteś rzeczywiście Smerf Co Wygrał Na Loterii, bo wszystkie na placu miały to źle zrobione, na czarnych i niebieskich jest to słabo widoczne z powodu koloru na koniec: to jest forum dyskusyjne jak rozumiem po to żeby można było napisać swoje zdanie. W temacie "zasięg Tesli" czy "prowadzenie tesli" mogę chwalić ile wlezie, ale chyba nawet [USER=6]@Bronek[/USER] nie założył takiego tematu. Był też kolega który byłby gotów Elona na rękach nosić, też jakoś nic nie założył pochwalnego. Jest temat o wadach wykonania czy może bardziej spasowania niektórych elementów, to o tym tutaj piszemy. Nie chcesz wiedzieć - nie czytaj, to chyba nie jest obowiązkowe. Ktoś tu próbował wciskać bajeczki że 2-3 osoby ma krzywe auta i są niezadowoleni, i wciskają swoje zdanie reszcie. No wiec po wczorajszych oględzinach ja przynajmniej wiem ze nie, po prostu one wszystkie są takie. I ok, mnie to wystarcza, i myślę że ktoś dla kogo jest absolutnym priorytetem żeby szczeliny były równe (choć nie wiem czy jest ktoś taki) po przeczytaniu tego kupi e-trona, i zaoszczedzi sobie i Tesli procesu, a ktoś kto chce kupić dobrze jeżdzące auto po prostu będzie wiedział że idealnie złożone to ono nie jest. jeszcze na koniec, koniec, mała dygresja w stylu mistrza dygresji: chciałem kiedyś kupić fiata ducato do firmy, taki 2-3 letni po leasingu. Po całym dniu oglądania "bezwypadkowych" aut w komisach, gdzie w żadnym błotniki nie leżały do słupków przednich, pojechałem do salonu fiata, i poprosiłem żeby mnie wpuścili na plac gdzie mają auta. Na 6 ducato na placu wszystkie miały idealnie spasowane słupki. Czyli cukierki w komisach wszystkie były powypadkowe. W przypadku Tesli chyba trzeba oceniac na odwrót, nie leży zderzak z maską (a wszysrtkie mają trochę większą szparę z PRAWEJ strony) dobrze, znaczy fabrycznie składane [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu