Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="nolaan, post: 9106, member: 239"] Moi drodzy, jako że jestem świeżo po odbiorze to dzielę się swoimi odczuciami. Okazuje się, że nie należę do teamu szczególarzy. Ogólne spasowanie jest w porządku, jest kilka miejsc gdzie nie jest idealnie, ale też nie na tyle źle żeby wpływało ujemnie na moje poczucie estetyki. Biorąc pod uwagę to co przeczytałem w tym wątku to albo jestem wyjątkowym szczęściarzem, albo... nie kłują mnie w oczy te drobne niedociągnięcia (tam fragment kleju, tutaj jakąś lekko niespasowana uszczelka). Jedne drzwi są ewidentnie do wyregulowania bo się niedeterministycznie zamykają. Jeden ze słupków w środku był brudny. To największe mankamenty jakie znalazłem do tej pory. Raz zawiesił się infotainment (musiałem restartować) - ale działo się to przy odpalaniu przeglądarki internetowej, w innych miejscach szalejąc nie udało mi się to. [B]Jestem bardzo zadowolony[/B], auto daje mnóstwo frajdy z jazdy. Dla mnie 9/10. Niech opadną trochę emocje to wypowiem się po dłuższym użytkowaniu czy coś jeszcze nie rzuci mi się w oczy. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu