Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="slaveq, post: 9444, member: 154"] Ale o czym jest ta dyskusja premium nie premium, znowu jęczenie że nie premium to można zawsze jeździć dalej BMW czy tam Luksusem czy innym Mercedesem. Ja takiego premium nie poważam bo to jest zwykły blichtr, auta takie mi się kojarzą z krzyczeniem na ulicy "jestem panie bogaty patrz pan, patrz jaki wielki patrz jaki ociekający złotem". Minimalizm Tesli jest super premium - wnętrze mnie nie chce przytłoczyć wszystkimi luksusowymi dodatkami, miliardem guzików i innego zbędnego dziadostwa. Technologia jest premium bo rynek samochodów to jest taki marazm i zagrzybienie pod względem podejścia do technologii, że wszystko co im wychodzi to mniej więcej pasat w dieslu z max obsługa android auto. Przyjemność z jazdy jest SUPER GIGA MEGA PREMIUM - w ciszy dyskretnie, super szybko bez pierdzenia dziesięcioma wydechami żeby ludzie widzieli. Obsługę klienta w salonie mam również w głębokim poważaniu, nie potrzebuję pana co mi będzie schlebiał, że samochód kupuję. Ktoś kiedyś napisał, że to jest nowa definicja premium i ja się z tym zgodzę bo stare premium to takie przy Tesli wydaje się zabawne :). Jakby na początku XX wieku jak wchodziły samochody kupować zdobną karocę z kucykami i krzyczeć że to jest premium a tamto to nie ma racji bytu. Podsumowując jeśli ktoś bardzo potrzebuje podkreślać swój stan posiadania to TESLA nie jest dla niego (ale jest premium czy chce czy nie). [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu