Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="gim-kg, post: 9476, member: 117"] Nowy model C-klasy w206 jest już dostępny w salonach. Z tego co słyszałem jakość plastików wydaje się dużo gorsza niż w poprzedniej wersji. Poprzednią wersję w205 używałem 4 lata przed zakupem TM3. Jakościowo jest podobnie jak w TM3. W MB parują przednie reflektory i kierunkowskazy w lusterkach, schodzi kolor na zaślepkach bagażnika dachowego, we wnętrzu trzeszczy konsola środkowa, zegary, boczki drzwi. Schodzi kolor z panelu sterowania szyb i lusterek. Eco skóra Arctico jest duzi twardsza niż w TM3 i pęka nawet po 60k km. Spasowanie elementów podobnie jak w TM3. Raz przeciąłem sobie rękę o wystającą krawędź lampy tylnej, a jak sprzedawałem to kupujący mocno przyglądał się, że przód nierówno spasowany. Samochód bezwypadkowy od nowości w moich rękach, ale produkcja RPA. Niby premium ale... wg mnie Mercedes zaczyna się od klasy E. Uważam, że nie należy mówić o samochodach premium tylko markach premium. Bo w dużym uproszczeniu, Mercedes Citan jako premium jest dużo droższy od Renault Kangoo a przecież to te same samochody. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu