Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bartosz, post: 9523, member: 178"] „Ja z litości nie będę tu cytował kolegi Michała który i tak tego nie przeczyta, a ma w stosunku do swojej tesli najwyraźniej syndrom Sztokholmski, i twierdzi że auto ma idealne, i że nawet dach mu się w upale nie przegrzewa” Dla mnie takie bezkrytyczne podejście jest ciekawym zjawiskiem społecznym, które staram się zrozumieć. Jest to o tyle dla mnie trudne, gdyż ja po prostu kupiłem kolejny samochód, który pod pewnymi względami jest na prawdę super w odniesieniu do poprzedniego, ale te zalety nie przysłaniają mi całości. Czytam obecnie poniższą książkę, aby zrozumieć ten stan umysłu. Zaczynam rozumieć dlaczego przekonanie klientów, iż kupując Teslę uczestniczą w czymś wielkim, że są wyjątkowi, jest tak ważne z marketingowego punktu widzenia. Takie przesłania Elona Muska jak: „Będziecie mogli podróżować za darmo, w nieskończoność, na samym świetle słonecznym!” na prawdę potrafią porwać tłumy i nikt nie będzie zwracał uwagi na takie drobiazgi jak krzywe blachy, czy wady lakieru. To są wręcz śmieszne drobiazgi w tym wielkim i wzniosłym planie zbawienia ludzkości. To nie są moje słowa, to Elon Musk mówi o „misji zbawienia ludzkości”. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu