Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 9568, member: 274"] Kurcze, ja też nie myślałem o Tesli jako o jakimś wyznaczniku czegokolwiek (statusu, bogactwa, fantazji itd) ale cholera - ludzie a zwłaszcza dzieciaki zdecydowanie uważają samochód za luksusowy, rozpoznawalność jest potężna a wygląd wzbudza emocje na drodze. Pojechałem w Suwalskie i do Białegostoku to na drodze się nagle okazywało że nieraz na światłach wszystkie oczy pasażerów z samochodu obok są zwrócone na Teslę a każdy młokos w jakimkolwiek szybszym samochodzie wyrywał z piskiem i chciał się próbować. Przyznam szczerze że jestem tym zaskoczony, jeździłem trochę Leafem i nic takiego nie miało miejsca. Co więcej: kilkunastu znajomych widziało Teslę i żadna, ale to żadna nie zauważyła fatalnego spasowania samochodu. Było wielkie Wow! Tak że ten... Mój własny syn z podziwem powiedział że nie spodziewał się po mnie że będziemy mieli Teslę a w szkole zyskał szacun jako jedyna osoba w swoim warszawskim liceum która kierowała Teslą. Mam na stałe włączone Sentry Mode i mam nagrane jak wiele osób w Suwałkach podchodziło oglądać samochód i ze śmiechem odchodząc gdy zobaczyli Oko Saurona w środku z napisem że są nagrywani :) Może rzeczywiście uczestniczymy w rewolucji (to mój powód - zakładałem Internet w początkach lat 90-tych na Politechnice i czułem że robię coś wiekopomnego, chciałem być też jednym z pierwszych w PL z Teslą właśnie), teraz po reakcjach ludzi widzę podobne emocje. Cieszmy się tym! BTW: dziś rano Tesla idzie na poprawki spasowania, jeżeli poprawią to co mi się nie podobało i nic w dodatku nie zepsują co działa dobrze (trzymajcie kciuki!) to będę Wielbił Pana Elona! Albowiem On to wszystko zaczął i nie jest to jego ostatnie słowo. Patrząc na Teslę zaczynam myśleć: kurcze, a może z tym Marsem to On na poważnie i ma rację? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Skandaliczna jakość samochodu