Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SKODA
Skoda Elroq Forum • Skoda Elroq 50/60/85
Skoda Elroq - ZAKUP GRUPOWY z dobrym rabatem w Polsce - sprzedaż rozpoczęta!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Ferrari95, post: 248336, member: 310"] Proszę bardzo. Jeździłem wersją 50 z pakietem Clever i tapicerką Loft. Wykończenie wnętrza i wyposażenie to kwestia gustu i potrzeb ale już ta niemal podstawowa w porównaniu do podstawowego ID.3 Pure Performance, który posiadamy, to dla mnie przepaść jakościowa na korzyść Skody! Biorąc pod uwagę to, jak dobrze wykonane i spasowane są wnętrza w Skodach (oprócz ID.3 mamy 8 letnią Skode Rapid 1.4 TDI, gdzie przy przebiegu 230000km i podstawowym, plastikowym wnętrzu Active nic nie trzeszczy ani nie skrzypi) to w Elroq'u przy materiałach używanych we wnętrzach wymagających dopłaty nie obawiam się powiedzieć, że będzie "premium". Co do napędu to jest w zupełności wystarczająco dla kogokolwiek przesiadającego się z auta spalinowego. W porównaniu do ID.3 to chciałoby się już trochę więcej mocy ;) Taki APP550 na tylnej osi jak w 85 byłby jak znalazł. Co do zawieszenia to przy felgach 19 cali jest bardzo komfortowe. W ID.3 to takie DCC Skody Superb w trybie Sport a tu coś pomiędzy Normal a Comfort (bliżej tego drugiego). Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie zasięg. Auto demo, pomimo najmniejszej baterii, przy poziomie naładowania 64% deklarowało 265 km. Po jeździe testowej, gdzie nie omieszkałem sprawdzić osiągów auta, średnie zużycie wyniosło 13,2kW/h 🤩. Szkoda, że nie była to wersja 85, bo by mi to rozwiało wątpliwości czy warto dopłacić do RS (oj wiem, kusi mnie kusi :)). [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SKODA
Skoda Elroq Forum • Skoda Elroq 50/60/85
Skoda Elroq - ZAKUP GRUPOWY z dobrym rabatem w Polsce - sprzedaż rozpoczęta!