Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SKODA
Skoda Elroq Forum • Skoda Elroq 50/60/85
Skoda Elroq
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="jarry, post: 212841, member: 1235"] Dla mnie nowość z piątku (jakoś mi umknęła premiera i zapowiedź) i powiem że bardzo mnie zainteresował, w kilku filmikach spore żużycie było widać typu 28kWh/100km alle to chyba z racji że auta z recenzji prasowych czyli jeżdżone testowo na krótkich dystansach. Znalazłem jeden filmik w którym zużycie pokazane jest jak dla mnie do przyjęcia, a cały filmik to właśnie badanie zużycia: [MEDIA=youtube]ILIvS20TLDQ[/MEDIA] Mam pytanie do Was, może ktoś dysponuje wiedzą jaką politykę cenową ma Skoda? Czy można liczyć na rabaty i jeśli tak to kiedy? Teraz na premierze pytać czy czekać do wyprzedaży rocznika? Wiem że podobnież Seaty elektryczne były niedawno z jakimiś rabatami rzędu 60 tys. zł wyprzedawane, to może i Skoda coś takiego będzie miała. Oczywiście nie pytam o wróżenie z fusów tylko bardziej może ktoś pracuje w Skodzie ale ma doświadczenie z zakupu i może się podzielić. PS. Myślałem poważnie o EV3 w razie jakby zaczęli rabatować, ale powiem szczerze większość życia z VAGiem mi zeszło i po przesiadce na KIA Soul wiele rzeczy mnie irytuje bo nie wpadłbym, że może danej funkcjonalności nie być w aucie bo w każdym VW czy Skodzie to było. I teraz myślę że taki Elroq to mógłby być pierwszy wybór dla mnie, oczywiście nie w cenie cennikowej z premiery. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SKODA
Skoda Elroq Forum • Skoda Elroq 50/60/85
Skoda Elroq