Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SKODA
Skoda Elroq Forum • Skoda Elroq 50/60/85
Skoda Elroq
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Tofik, post: 255727, member: 6001"] Alkantara potrafi chłonąć wilgoć jak nie ma naniesionej impregnacji w przeciwoieństwie do licowo wyprawionej skóry, czy eko-skóry. Pewnie są jakieś auta z wenyulowaną alkantarą, ale może to już inna liga. Bardzo dobrze wspominam jasną alkantarę z Lancii Kappy, najlepsze wnętrze jakie do tej pory miałem, choć trzeba było ją czyścić (usuwać zmechacenia) papierem ściernym... Co do wyboru Elroqa: Nie wiem jakie BEV testowałeś i czego de facto od auta oczekujesz, ale dla mnie największą zaletą Elroqa jest jego "analogowość i staroświeckość". To jest taki nowoczesna wersja (EV) takiego normalnego starego samochodu, osobiscie ten mały wyświetlacz przed kierowcą jest mega ważny, nie mogłem się przyzwyczaić do jego braku w EX30, (pewnie Tesla też go nie ma). Dla mnie najważnioejsze jest to, że wsiadasz, jedziesz, nic Cię nie zaskakuje - niczego nie szukasz, po prostu wiesz co, gdzie jest. Osobiście co mi przeszkadza (albo nie do końca jeszcze wiem jak to ustawić): brak pokrętła regulacji głośności audio (tak wiem jest na kierownicy), listwa z przciskami wyboru najważniejszych funkcji wbija mi się w kolano (jakoś kolano zawsze mi się tam opiera), klimatyzacja działa tak jakoś mało dmuchając, albo nie mogę ustawić optymalnego kierunku nawiewu... To chyba tyle z przejechanych na razie 3tkm. A i najważniejsze pewnie w perspektywie mojej wypowiedzi: to jest moje pierwsze BEV. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SKODA
Skoda Elroq Forum • Skoda Elroq 50/60/85
Skoda Elroq