Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SMART
Smart #1 / #3 / #5 Forum • Smart hashtag 1/3/5
Smart #1 - wrażenia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 192199, member: 274"] Nie narzekaj, w Tesli jak działa pompa to na zewnątrz też słychać wiatraki, a podczas ładowania to aż buda drży tak zasuwają. Ja osobiście żałuję że oprócz pompy nie ma po prostu grzałek, bo jak siadł mi kompresor to nie szło nawet szyb odmrozić. Ale swoją drogą: że też się nie boicie iść w tak niszowy produkt... Podziwiam odwagę. Smart był, jest i będzie rodzynkiem, ze wszystkimi zaletami (nieopatrzony wygląd) oraz wadami (brak wsparcia, brak wiedzy, słaby serwis, mało części zamiennych nie-OEM). Ja zawsze wchodziłem w znane i sprawdzone konstrukcje (MB, VAG, Toyoty, Lexus) i zwykle dobrze na tym wychodziłem. Tylko Tesla się wyłamała bo niby było ich już sporo ale albo nie wytrzymuje mego stylu jazdy albo mój egzemplarz jest wyjątkowy. Ale najgorzej wspominam serwis MB. Wszyscy macie te całe 2 smarty w wynajmie? Bo zakup to rzeczywiście brawura dla mnie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SMART
Smart #1 / #3 / #5 Forum • Smart hashtag 1/3/5
Smart #1 - wrażenia