Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SMART
Smart #1 / #3 / #5 Forum • Smart hashtag 1/3/5
Smart #1 - wrażenia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 192260, member: 274"] Nie weźcie tego do siebie, bo nie czepiam się Waszego wyboru Smarta (bardziej podziwiam odwagę), ale: nie wiem jak w DE, (pewnie to inna bajka) ale jeżeli chodzi o serwis w PL to bardzo źle wspominam MB, co zresztą któryś kolega od bodajże EQC potwierdził, pomimo iż już wiele lat minęło nic się w mentalności tej firmy w PL nie zmieniło: - Kupiłeś Mercedesa, to musi być cię stać, więc zdzieramy. - Nie działa? Ten model tak ma. -Nie naprawimy Pana samochodu na gwarancji i co nam Pan zrobisz? Przejście na VAG i już było lepiej (części drogie i serwis, ale naprawiają), Toyota to mokry sen inżyniera - tanio, terminy od ręki, części dopracowane i tanie, pasują pomiędzy morzem modeli i nie psujące się. A jak wiecie mam 2 rodzynki z USA. Coś nie działa? - Nie ma problemu, już naprawiamy. Tesla pomiędzy MB a VAG - co prawda psuje się na potęgę, ale naprawiają bez marudzenia (choć słyszałem że już stawiają ograniczenia czasowe w poprawianiu niedoróbek np wnętrza). 30k Euro to rzeczywiście tanio jak barszcz za jakiekolwiek sensowne auto teraz, więc może warto było zaryzykować, zwłaszcza jak piszecie że jest aktywne community (ale to chyba nie u nas). Trochę nie moja bajka jeżeli chodzi o zasięg (ale Tesla też nie, brak postępu a nawet downgrade w wielu dziedzinach mnie zniechęcił do tej marki) więc przyjąłem postawę oczekującą na rewolucję. Zadowolenia z nabytku i bezawaryjnej jazdy! [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SMART
Smart #1 / #3 / #5 Forum • Smart hashtag 1/3/5
Smart #1 - wrażenia