Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Smart EQ jako... elektryczny koszyk na zakupy ;)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="abes99, post: 41167, member: 59"] To było takie szybkie zapoznanie przed zamknięciem salonu, dosłownie 20 minut jazdy próbnej (miasto + ekspresówka) i chwila w aucie. Prowadziła żona, ale jak była sceptykiem takiego pomysłu (w sensie BEV) to chyba się jej spodobało. Ja siedziałem na tylnej kanapie za dość rosłym sprzedawcą i dałem radę przy 182cm wzrostu, ale w maluchu się też mieściłem więc awaryjnie nie jest źle :D. Wykonanie całkiem fajne, wrażenie z wnętrza chyba nawet lepsze niż w Zoe (jakiś rok temu odbyłem podobną krótką jazdę testową). Wiadomo, to nie premium, ale dość poprawnie, choć za dużo nie macałem. Wszystko co potrzebne jest w wersji Action + pakiet zimowy + Radio. Jedyne czego tak na szybko brak to skórzanej kierownicy (najwyżej pójdzie do obszycia) i kamery cofania czy czujników z tyłu (których się ponoć nawet nie da domówić przez braki w fabryce, a dokładane w serwisie nie będą podpięte pod deskę rozdzielczą tylko jakiś dodatkowy pasek świetlny - pewnie najtańszy chińczyk). Ale auto małe, a aktualne Clio jest większe i jeszcze bardziej gołe (w wyposażeniu) a jeździ, więc ogólnie na plus ;) Czas oczekiwania tak do 6 miesięcy, choć ponoć fabryka ostatnio przyspieszyła. Zapowiada się ciekawie i być może kupimy, muszę tylko kalkulacje finansowe przestawić :P [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Smart EQ jako... elektryczny koszyk na zakupy ;)