Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Śnieg spadający do bagażnika
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="gim-kg, post: 132653, member: 117"] Nie wiem jak teraz, ale w 2021 roku było wyszczególnione na stronie czym różni się wnętrze partial premium od premium, a wtedy nie chodziło tylko o audio, ale chociażby o podgrzewanie tylnej kanapy. Obecnie dostajesz praktycznie to samo zarówno w wersji standardowej jak i premium. Tesla naprawdę z tym miesza i często by musiała zmieniać opisy a ich system produkcji jest zupełnie inny. Jakie zamieszanie było, jak nagle zabrali czujniki parkowania. Ludzie mogli zgodzić się odebrać takie auto, albo zrezygnować. Produkują auta jak leci a potem je dopasowuja do zamówienia, stąd czas oczekiwania jest dużo niższy niż u konkurencji. Ja jak kupowałem to część dostawała baterię Panasonic, część LG która była nowością. Też o tym nikt nie mówił. Pamiętam jak byłem zły, że dostałem LG, więc po części Ciebie teraz rozumiem, choć po czasie cieszę się, że mam LG. Zobacz, ludzie zamawiali starszą wersję, a nagle dostali nową, bez przełączników kierunku jazdy czy kierunkowskazów. Jeszcze co do kompetencji sprzedawców i szczegółowego wyposażenia to nie zawsze wygląda to tak profesjonalnie. Chyba dobrze kojarzę, że pisałeś że nie wybrałeś składanej tylnej kanapy bo myślałeś że jest w standardzie. To sprzedawca ci o tym nie powiedział? Ja znam osobę która w MB dobrała kamerę cofania, ale nikt jej nie powiedział że czujniki parkowania trzeba zamówić osobno. Ja kupowałem MB ze stocku, sam wiesz jak jest dokładna w MB specyfikacja samochodu. Miałem w specyfikacji skrzynie biegów 9G. Sprzedawca miał to sprawdzić, niestety w drodze z salonu do domu okazało się, że przełącza tylko do 7biegu, bo skrzynia jest 7G. Tobie o głośnikach ktoś tylko powiedział, ja miałem to napisane czarno na białym. W tesli po prostu oddał bym samochód bo mam na to 14 dni, a tak w MB wchodziła w rachubę tylko sprawa sądowa, albo ugoda z dilerem. Ciesz się autem, jak ci nie pasowało to miałeś możliwość oddania, z innych względów nie zrobiłeś tego. Sprzedawcy mówią różne rzeczy, tym bardziej jak kupowałeś samochód którego praktycznie nikt nie widział wcześniej, przecież nawet nie jeździłeś nim wcześniej tylko starsza wersją. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Śnieg spadający do bagażnika