Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Soft 2024.2
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 139344, member: 6"] Nie cieszę się na spotkanie z tak działającymi światlami a spotykam się z tymi matrixami itp. wiele razy .Zdążą mi dać po oczach zanim sie przełączą . System manualny to jest kwesta kultury i przewidywania danego kierowcy i ustawień - tez bywa do kitu . . W wielu automatycznych systemach zmiany czy wycinania , auto musi prawie zobaczyć moje światła aby je zaaktywować a to bywa już za późno .. Oceniam żę mniej mnie teraz oślepiają" ludzkie światła" od ayutomatycznych . Na razie przynajmniej. Zaletą nowych jest samopoziomowanie . W starych rożnie bywa z żrówkami i ustawieniem . np w 54 sek wali środkiem lampy temu na innym pasie choć wczesnij ładnie wyciął temu z 51 To jest tak jak Musk sie cieszy z wycieraczek sterowanych kamerami czy parkowaniem bez czujnikiów .. Ulubione przez wielu Matrixy są dla innych wielkorotnie upierdliwe. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Soft 2024.2