Zastanawiam się czy opcja Boost nie pojawi się jak Ulepszony Autopilot jest aktywny.
Pamiętajmy że Ulepszony Autopilot funkcja została wprowadzona jakiś czas temu, może jest jakaś softowa zależność między
Napisz moze za jakis czas , jak dziala wg Ciebie ten ulepszony AP
Od początku chciałem kupić FSD, ale cena wydawała mi się wygórowana. Kiedy pojawił się ulepszony autopilot kupiłem z marszu. Brakowało mi automatycznego parkowania do którego przywykłem jeżdżąc Renault Espace V. Jest o wiele lepsze niż w Renault.
Dużo jeżdżę po autostradach i miałem nadzieję że nie będę się szarpał z kierownicą co 15 sekund, ale niestety. Tylko teraz mam wrażenie że nie potrzebuje wkładać w to tak dużo energii jak bez uAP. Wcześniej musiałem nawet kilka razy szarpać za kółko, teraz wystarczy lekko poruszyć. Co do automatycznej zmiany pasów to muszę stwierdzić że bardziej mnie to rozprasza niż pomaga, tyle tylko że nie wyłącza AP przy zmianie pasa.
Zjazdy z autostrady są super i to mi się podoba. A ten cały summon to żart jakiś 😅
Wczoraj kupiłem jeszcze Boost i bawię się dalej.
A co do wykonania Tesli, a byłem nastawiony na NIE jeżdżąc Kia e-niro to jestem mile zaskoczony. Po namowie kogoś z tej grupy kupiłem Teslę. Jak dotąd to najlepiej wykonane auto jakie kupiłem. Znajomi są też pod dużym wrażeniem, mimo że sami mają auta z górnej półki.