Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
WALLBOKSY, przewody, EVSE, ładowanie w domu
Tematy ogólne
Spółdzielnia PAX - zakaz parkowania i ładowania samochodów elektrycznych
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="kuler, post: 102594, member: 64"] Czekam na informacje od bezszelestni - zacząłem już z nimi rozmowy o całej procedurze, tak aby reprezentowali mnie przed spółdzielnią. W tej chwili proponują wsparcie prawnika, ale zanim się na to zdecyduję chcę poznać chociaż z grubsza koszty. Szacuję, że elektryfikacja miejsca pochłonie podobną ilość czasu i pieniędzy co zamówienie małego samochodu. Nadal rozważam wejście na ścieżkę prawną, bo wkurza mnie zacofanie prezesa spółdzielni, ale też średnio mam ochotę na własny koszt torować drogę wszystkim którzy się obudzą za 2-3 lata. [USER=28]@jgal[/USER] - dziękuję za słowa wsparcia, wątpię aby obce osoby chciały się zrzucać na prawnika do walki ze spółdzielnią, ale mogę się mylić. Jeśli pojawi się więcej osób które chcą pomóc w ten czy inny sposób, można spróbować. [USER=31]@krzyss[/USER] - zrobiłem to, niestety nie ma hybryd, dominują samochody starsze lub nowe firmówki w leasingach. [USER=2029]@elektryk[/USER] - kontakt z rzeczoznawcą na tym etapie jest bezcelowy, mógłby nawet zaszkodzić z punktu widzenia prawnego. o skan załączników poproszę, chcę wiedzieć ile budynków jest objętych i co dokładnie jest w ekpertyzie. [USER=1054]@luki[/USER] - na ten moment ta opcja jest na stole [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
WALLBOKSY, przewody, EVSE, ładowanie w domu
Tematy ogólne
Spółdzielnia PAX - zakaz parkowania i ładowania samochodów elektrycznych