Sprzedam Kia EV6 RWD 77.4kWh GT-Line

Filip_M

Zadomawiam się
Do sprzedania Kia EV6 77.4kWh GT-Line RWD. Salon Polska. Bezwypadkowy. Wystawiam na auto fakturę VAT 23%. Cena 219 900 zł brutto. Stan idealny. Piękny biały perłowy lakier. Auto na gwarancji Kia.
Wyposażenie dodatkowe:
● HP - Pompa ciepła
● PK04 - Pakiet Technologiczny: System zdalnego parkowania z funkcjami: parkowanie prostopadłe, wjazd / wyjazd z miejsca parkingowego, Blind View Monitor, Round View Camera, Collision Avoidance Assist
● PK05 - Pakiet Technologiczny Plus: Highway Driving Assist II, Forward Collision Avoidance Assist Crossing.

Auto do obejrzenia w Zielonkach - północne obrzeża Krakowa. Zgadzam się na sprawdzenie samochodu w dowolnym warsztacie na koszt kupującego.

https://www.otomoto.pl/osobowe/ofer...-wentylowane-fotele-ID6FUv2S.html?isPreview=1

Jogur

Posiadacz elektryka
Na stole są 2 opcje: model Y albo ID.Buzz ze wskazaniem na to pierwsze.
ja kupiłem Y, koleżanka - Buzza - każde przy swoim "stoi" ;)
Buzz rewelacja jak się jeździ z psiakami/na targi i trzeba zapakować sporo długich/szerokich/wysokich rzeczy ... a Y jednak oszczędniejszy i mniej szumi przy tej samej prędkości na autostradzie :)

Filip_M

Zadomawiam się
ja kupiłem Y, koleżanka - Buzza - każde przy swoim "stoi" ;)
Buzz rewelacja jak się jeździ z psiakami/na targi i trzeba zapakować sporo długich/szerokich/wysokich rzeczy ... a Y jednak oszczędniejszy i mniej szumi przy tej samej prędkości na autostradzie :)
w ID Buzz boje sie zasiegu zima. Wiadomo, ze tym autem jezdzi sie wolniej ale jednak co to EV database pokazuje nie napawa optymizmem.

Filip_M

Zadomawiam się
Czemu zmieniasz, co Ci nie pasuje w Kia?
Za mały bagażnik. Poza tym mam wrażenie, że to auto nie jest tak stabilne na autostradzie jak np. Mach-E, z którym mam bezpośrednie porównanie. Generalnie auto jest naprawdę super a zwłaszcza szybkosc ładowania wymiata. Natomiast chcialbym spróbować też czegoś innego.

Patrizio17

Fachowiec
To ciekawe, Mach E jeździłem krótko, ale nawet w porównaniu z I-Pacem i IX ev6 wypada pod kątem stabilności na wprost naprawdę nieźle.