Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Kupię/sprzedam auto elektryczne • OLX/Otomoto/
Sprzedam Nissan Leaf 2014
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Grzegorzkos, post: 208163, member: 4392"] Witam, Mam na sprzedaż Nissan Leaf 2014 Tekna 24kWh . Dane: VIN: SJNFAAZE0U6011497 Data pierwszej rejestracji: 06.05.2014 Przebieg: 102 000 km Kolor: Biała perła SOH: 83,89% Bateria: 11/12 Raport carvertical do wglądu dla zainteresowanych. Auto ubezpieczone do 11.04.2025 przegląd do 25.03.2025 Praktycznie nowe opony wielosezonowe MICHELIN CrossClimate 2 ( kupione w kwietniu ) Nowe klocki oraz tarcze przód Auto kupione w Norwegii, Kupiłem w ramach testu – czy auto elektryczne jest dla mnie. Test przebiegł pozytywnie, auto miało mi służyć o wiele dłużej ale dostałem super oferta i jest nowy Hyundai Kona Wersja Tekna posiada to samo co wersja Acenta czyli tempomat, kamerę cofania, pompę ciepła oraz dodatkowo: kamerę 360°, nagłośnienie Bose, światła LED, skórzane fotele i kanapę. Na aucie felgi aluminiowe na oponach wielosezonowych 205/55R16. Zasięg: 140km latem (przy spełnieniu idealnych warunków takich jak 20st, płaski teren i opony max 205 oraz jeździe zgodnie z przepisami po mieście), 90km zimą (przy 0st), 70km przy -10st i ogrzewaniu na 20st. W zestawie: zasilacz EVSE (tzw. cegła) 10A Czas ładowania: 1. ChaDeMo (szybkie złącze do 50kW): przy ciepłej baterii nawet 90% w 30min, w normalnych warunkach 75% w 30min, przy zimnej baterii - 60% w 30min. 2. AC: 100% w 6h ze słupka (jedna faza 16A max 3,3kW), 8h z gniazdka (jedna faza 10A max 2,3kW). Koszt przejechania 100km: od 0 do 30zl. Wszystko zależy gdzie i jak szybko się ładujemy. Są jeszcze darmowe ładowarki, ale większość jest płatna. Ładując się z gniazdka w domu w taryfie nocnej wychodzi ok. 15zl/100km zimą i 12zl/100km latem. Cena: 29 900 PLN Więcej informacji i zdjęć na priv lub 509 807 520. Rzeszów [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Kupię/sprzedam auto elektryczne • OLX/Otomoto/
Sprzedam Nissan Leaf 2014