Witam.
Jak w tytule - oryginał zakupiony w dniu 22.11.2022 przez niemiecki sklep TESLA:
shop.tesla.com
Pełen komplet razem z torbą/futerałem do przechowywania (zdjęcia poniżej).
Stan idealny - wyjęta z pokrowca, zamontowana, jeździła przez kilka dni i została zdemontowana.
Osłona spełnia swoje zadanie jeśli chodzi o dostęp światła / ograniczenie nagrzewania kabiny ale niestety nie ogranicza widoczności z zewnątrz tak bardzo jak myślałem dlatego chcę sprzedać i zainwestować w przyciemnienie szyby.
Szyby przyciemnione, a w związku z faktem, że jestem bardzo zadowolony z efektu cena ulega dalszej korekcie
Cena oryginalna 100€
Sprzedam za 70% wartości (330PLN)
Jak w tytule - oryginał zakupiony w dniu 22.11.2022 przez niemiecki sklep TESLA:

Model 3 Glasdach-Sonnenblende
Der Glasdach-Sonnenschutz für das Model 3 aus leichtem Netzgewebe mit klappbarem starrem Rahmen reduziert die Wärmeübertragung in den Fahrgastraum, indem er zwei Drittel der solarthermischen Last blockiert. Der leicht abnehmbare Sonnenschutz wird mit den mitgelieferten Klipps auf der...
Pełen komplet razem z torbą/futerałem do przechowywania (zdjęcia poniżej).
Stan idealny - wyjęta z pokrowca, zamontowana, jeździła przez kilka dni i została zdemontowana.
Osłona spełnia swoje zadanie jeśli chodzi o dostęp światła / ograniczenie nagrzewania kabiny ale niestety nie ogranicza widoczności z zewnątrz tak bardzo jak myślałem dlatego chcę sprzedać i zainwestować w przyciemnienie szyby.
Szyby przyciemnione, a w związku z faktem, że jestem bardzo zadowolony z efektu cena ulega dalszej korekcie
Cena oryginalna 100€
Sprzedam za 70% wartości (330PLN)
Last edited: