Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Kupię/sprzedam auto elektryczne • OLX/Otomoto/
Sprzedam Tesla 3 LR 2021
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="krzyss, post: 222506, member: 31"] Wszyscy sie wyprzedaja na nowego Y to i ja zmienie :) Do sprzedania Tesla 3 LR AWD produkcja 2021 biala perla z czarnym wnetrzem. Model europejski odbierany w salonie w Zabkach. Dodatkowo pakiet boost o wartosci 10kzl w cenie. Auto ma naped na 4 kola 550KM i do setki 3,9! Absolutnie bezwypadkowy, byla jedna szkoda chyba w 2023r ale nigdy nie naprawiona, wbil mi sie jelen rogami w przedni zderzak 😁 autostrada odmowila pokrycia z ubezpieczenia, a ja finalnie nie zrobilem tego ze swojego AC a dwie dziurki w plastikowym zderzaku zakleilem naklejkami 🤪 Aktualny przebieg 120000km Degradacje ciezko ocenic zima, ale obstawiam na jakies 12%, i od w sumie 20kkm sie nie powieksza. Przy okolo 65kkm w serwisie tesli wymieniono na gwarancji przednie wahacze. W aucie niedawno wymienilem przednie tarcze i klocki bo byly juz skorodowane. Wymienialem tez w tym czasie przednie lewe lozysko na ori tesla. Pozatym auto zadbane, dwa komplety pelnych kol lato/zima (koszt zimowych ponad 5800.- a sa po raptem 15kkm przebiegu). Cena jakies 120kzl Pakiet BOOST o wartosci 10000.- PLN w cenie ! Auto mozna zrobic na cesje leasingu. Zostalo 11 x 3000 brutto stala rata Santander Leasing Wykup 9500 brutto Odstepne do dyskusji 80000.- Mozna wykupic i zrobic z tego fakturke vat na calosc jak kto woli. Mi jak Danielowi sie nie spieszy, nowy Y jeszcze nie zamowiony. Auto dostepne w Warszawie, jeszcze nigdzie nie wystawialem do sprzedania. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Kupię/sprzedam auto elektryczne • OLX/Otomoto/
Sprzedam Tesla 3 LR 2021