Martinde1184
Zadomawiam się
Dzieki za linki. Wynika z nich raczej że jeśli nawet jest to możliwe to raczej nie wiadomo jak zrobić transfer takich darmowych km.
Jeszcze raz dzięki
Jeszcze raz dzięki
Jedyne co może być skuteczne w tej sytuacji to ignorować gościa bo jest ewidentnie jebnięty. Wchodzenie z nim w jakakolwiek interakcje nakręcają go a to jest kompletnie niepotrzebne. Przeglądałem jego posty i ewidentnie widać jakieś kompleksy czy inne problemy którym my z pewnością nie zaradzimy. Na każdy racjonalny argument pojawi się 5 oderwanych od rzeczywistości. Piszę ewidentnie aby uzyskać jakaś atencję i nigdy aby się czegokolwiek dowiedzieć- przynajmniej ja na takie symptomy w jego wpisach nie natrafiłem. To chodząca Bretanica motoryzacji elektrycznej i obrotu nimiNic nie zrozumiałeś z tego co napisałem ... cóż ... próbowałem.
ewidentnie jebnięty.
Km są do konta. Nasze stare km przeszły z jednego auta do, drugiego i też dostałem nowe 10 000km. Jest suma więc km związane są z kontemDzieki za linki. Wynika z nich raczej że jeśli nawet jest to możliwe to raczej nie wiadomo jak zrobić transfer takich darmowych km.
Jeszcze raz dzięki
Zgadza sie. Po nowym roku w 2023 ceny poszly w dol. Tesli nagle bylo 2 razy wiecej na drogach. Rynek zapchany. A ja poprostu chcialbym sprzedac auto ale nie za wszelke cene. Prąd mam za darmo pod firma więc nie mam noża na gardle. W Niemczech ceny uzywanych są niższe niż w Polace. A najwyżej w sumie stoją w Danii ale tam nie ma jak wystawić. Dlatego spróbowałem tutaj.
Polecam opcje ignoreZnowu Ty??
Ja sprawdzam średnia na podstawie ogłoszeń bo nie mam pojęcia ile ktoś obniża cene od tej wystawionej. Ale podejrzewam, że nie opuszcza o 20%. A jeśli już opuszczają to na podobnym poziomie czy to w PL czy w DE. To jedna sprawa. A druga to że nowa Tesla w PL jest droższa niż w DE wiec już samo to daje podstawę to wystawienia wyżej ceny w PL.
Pewnie będzie zaraz jakieś Twoje "ale" bo pewnie skończyłeś szkołę ekonomiczną i wiesz najlepiej.
Znowu Ty??
Ja sprawdzam średnia na podstawie ogłoszeń bo nie mam pojęcia ile ktoś obniża cene od tej wystawionej. Ale podejrzewam, że nie opuszcza o 20%. A jeśli już opuszczają to na podobnym poziomie czy to w PL czy w DE. To jedna sprawa. A druga to że nowa Tesla w PL jest droższa niż w DE wiec już samo to daje podstawę to wystawienia wyżej ceny w PL.
Pewnie będzie zaraz jakieś Twoje "ale" bo pewnie skończyłeś szkołę ekonomiczną i wiesz najlepiej.