Sprzedam Tesla Y Extra Autopilot Czarna 10ts km

STMS

Pionier e-mobilności
Zanim odpiszesz komuś, to z uwagą przeczytaj na co odpisujesz. Nigdzie nie napisałem, że masz cały dzień szykować się do sylwestra. Naprawdę znalezienie tego twojego cytowanego wpisu zajęło mi mniej niż tobie napisanie odpowiedzi, ale skoro mi współczujesz to może lepiej sam zajmij się czymś pożytecznym, spędź czas z rodziną zamiast tworzyć nic nie wnoszące posty.
O mnie się nie martw obecnie czasu mam aż nadto, a nic bardziej pożytecznego nie mam do roboty. Chciałem cię tylko ostrzec, ale z przykrością stwierdzam, że do Ciebie nic nie dociera. Już było tu kilku podobnych, potem gdy mieli problem nikt im nie odpisywał, a Tesla to kapryśne auto.
Nic, myślę że nie ma sensu kontynuować tej dyskusji, bo nic ona nie wnosi.

nooo ciekawie się robi :ROFLMAO:

adres zamieszkania też Ci podać ?

1704182168579.png

nabrU

Moderator
Problem w tym, że nie wszyscy to rozumieją. o_O
Na wielu forach wątek sprzedażowy ma możliwość 'zamknięcia' na komentarze przez ogłoszeniodawcę i widać, że taka funkcja by się tu przydała.

STMS

Pionier e-mobilności
Ja w ogóle nie rozumiem tej burzy.
Przecież to jest wątek specjalnie do ogłoszeń, więc komentarze niezainteresowanych nie powinny się tu pojawiać. 😎

a dlaczego nie ?

gdzieś to jest zapisane ?

czy może jednak to forum dyskusyjne jak w tytule napisano ???

ypl

Pionier e-mobilności
Panowie, zakończmy już to, tesli w Polsce sprzedaje się teraz dużo, będziemy tu na forum mieli w pewnym sensie przekrój społeczny wkrótce, trzeba się nie dać wciągać w pyskówki bo forum straci przez to na jakości z czasem. Trzymajmy się pierwotnego tematu, przydałaby się powoli jakaś moderacja na forum, znaczna część postów z tego tematu jest do przeniesienia do jakiegoś hyde parku.

aadamuss

Pionier e-mobilności
Ciekawie będzie jak zaczną pojawiać się na sprzedaż Tesle kupione w czasie gdy była najdroższa :) Jak wtedy będzie liczony spadek wartości?

Bronek

Pionier e-mobilności
Co Wy możecie wiedzieć o Utracie Wartości :)
A gdybym myślał odsprzedaży przed zakupem, to moje dzieci by dalej się tłukły spaliniakami. A żyły bym sobie chyba podciął, chcąc teraz sprzedać Xsa.
Mam najdroższe czujniki na rynku. :).
Ale przywykłem, np taki Kamper stoi 80-90 % czasu pod pod domem.
Itp itd.
Lżej się żyje jak nie robi się z przyjemności inwestycji. Chyba że jest się sutenerem lub jego pracownicą (kiem) ..?
Elektryki będą długo jeszcze drogie niezależnie od marki, aż nagle ktoś niekoniecznie chińczyki zaskoczy rynek. Jeśli tak nie będzie z 2-3 lat, to znów Musk zamiesza "maluchem" ?

Last edited: