Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Kupię/sprzedam auto elektryczne • OLX/Otomoto/
Sprzedam Tesla Y Extra Autopilot Czarna 10ts km
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="AntoniFerdynand, post: 134107, member: 2775"] Po pierwsze - rzeczywiście jest to forum niemniej rubryka jest kupie/sprzedam bo jest to miejsce gdzie przede wszystkim pojawiają się ludzie jeżdżący, zmieniający bądź interesujący się zakupem auta elektrycznego. Po drugie - roczna Tesla sprowadzona z Niemiec z przebiegiem 10 tys. km ma dokładnie taka samą wartość jak roczna Tesla z przebiegiem 10 tys. km. kupiona w Ząbkach. To nie jest 15 letni golf którym jeździł starszy pan który jeździł tylko do kościoła w niedziele i płakał jak sprzedawał. To jest pojazd w którym trudno przekręcić licznik z racji działania on-line i zamaskować udział w crash-teście. Po trzecie - cena być może dla jednych (w tym mnie) może wydawać się mało atrakcyjna ale z czasem może zostać skorygowana ze względu na zainteresowanie. Po czwarte- cenę zwyczajowo negocjuje się podczas sprzedaży czego nie zrobisz w Tesli w Ząbkach - gwarantuję. Sam mam w zwyczaju obniżać cenę do 10% i praktycznie sprzedając nie spotkałem się nigdy z sytuacją aby kupujący nie chciał się ze mną targować. Przy takiej elastyczności (przyjmijmy powszechnie utrwalone 10%) może się okazać że z 215 tys. zł robi się te 195 tys. zł za roczną TMY w LR i rozszerzonym autopilotem - z przebiegiem jaki ja uzyskałem po 3 miesiącach. I to oznacza że za 195 tys. zł masz jako osoba fizyczna Tesle Y w LR ()nie wspominając już o rozszerzonym AP w gratisie) której jako osoba fizyczna nie kupisz w salonie w Polsce za te pieniądze bo przekraczasz limit dotacji nawet biorąc auto zee stocku. I po piąte- myślę że powinieneś dla swojego dobra i swoich bliskich zmienić pigułki bo regularnie obrażasz innych i widać nawet nie zauważasz że to robisz. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Kupię/sprzedam auto elektryczne • OLX/Otomoto/
Sprzedam Tesla Y Extra Autopilot Czarna 10ts km