Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Kupię/sprzedam auto elektryczne • OLX/Otomoto/
Sprzedam Teslę Model X Plaid
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 66369, member: 274"] Jeździłem zastępczym X i muszę Ci powiedzieć że te drzwi robią robotę. Niejeden podszedł i mówił że szczęka opadła jak zobaczył. Córka też lubiła się bawić. Jazda X-em jest słaba w porównaniu do 3, zero przyjemności, bujanie jak na statku, ale jeżeli chodzi o bajer i "kosmiczność" X jest nie do przebicia. Plus jest naprawdę potężny, ustawiłem podnoszenie na max (22cm prześwitu) przy dojeżdżaniu do wielu miejsc i wtedy górował nawet nad wieloma dostawczakami, nie mówiąc że ustawiał szeregowo smutne miny szpanerom w SUVach Merca i BMW (specjalnie parkowałem obok takich i żeby im ego zlasować do końca otwierałem drzwi tylne gdzie miałem teczkę z kompem :) Odchodziłem w kierunku zachodzącego słońca a X sam zamykał wszystkie drzwi... Miny Januszy biznesu bezcenne. Można by zrobić tak, jak robi się w branży lotniczej: kilka osób każdy wyskakuje ze 100tys i każdy ma na tydzień-dwa takiego do jazdy. Ja bym się pisał - są nawet w lotnictwie firmy co tym zarządzają. Co do przesuwnych drzwi: Mam też minivana Toyoty z przesuwnymi drzwiami i pies z kulawą nogą się nie interesuje. Tak że ten... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Kupię/sprzedam auto elektryczne • OLX/Otomoto/
Sprzedam Teslę Model X Plaid