[Sprzedam] TM3 SR+ pierwszy właściciel, polski salon, idealny.

Wjk

Nowy na Forum
Witam,
Sprzedaję moją piękną TM3 SR+. Stan idealny, zero problemów od początku, wyprodukowana w Chinach.
Sprzedaję, bo marzy mi się TMS :)

Jak ktoś nie chce/nie może mieć dotacji to świetna oferta.
Możliwość cesji leasingu z pełnym VATem.

Wjk

Nowy na Forum
Obecnie Tesla pokazuje 404km zasięgu. Jak była nowa pokazywała 430km zasięgu, czyli (jak dobrze rozumiem) pojemność baterii wynosi 94%, a degradacja jest na poziomie 6%.
Baterie ładuję 1-2 w tygodniu do pełna prądem zmiennym i zdecydowana większość ładowań odbywa się w garażu.

Screen z appki, gdzie Others to też często prąd zmienny.

Attachments

• Screenshot 2023-08-18 at 14.02.40.png
    Screenshot 2023-08-18 at 14.02.40.png
    172,4 KB · Liczba wyświetleń: 73
Last edited:

krzyss

Pionier e-mobilności
Dzieki.
Wg mojej szybkiej analizy tansze na otomoto z roku >=2021 sa tylko sprowadzone albo uszkodzone ;)
185kzl kosztuje nowa z inventory, minus 2000.- za polecenie i minus dotacja.. 27kzl czeka na wziecie.
W sumie to daje mniej niz ty chcesz za 2letnia… i ok trzeba doliczyc koszty leasingu, jednak to nowe auto bedzie z nowa gwarancja …
Daj znac jak sprzedasz. Bedziemy wiedzieli jak wyglada rynek.

Michal

Moderator
Aj nie doczytałem tego :p myślałem, że sprzedaje za gotówkę

Wjk

Nowy na Forum
185kzl kosztuje nowa z inventory, minus 2000.- za polecenie i minus dotacja.. 27kzl czeka na wziecie.
W sumie to daje mniej niz ty chcesz za 2letnia… i ok trzeba doliczyc koszty leasingu, jednak to nowe auto bedzie z nowa gwarancja …
Daj znac jak sprzedasz. Bedziemy wiedzieli jak wyglada rynek.
Dzieki za komentarz. Tak, mam ta swiadomosc, ze bywaja tanie w inventory. Obecnie nie widze szarej za 185 z inventory. Jest jedna biala za 193, a szara jest jako Pojazd demonstracyjny, wiec i tak nie mozna wziac na nia dotacji. Poza tym nie kazdy chce i moze wziac dotacje - ja na przyklad nie bralem.
Wystawilem jako jedna z najtanszych niesprowadzonych i nieuszkodzonych na otomoto, zobaczymy czy ktos bedzie chcial ja kupic. Nie spieszy mi sie ze sprzedaza, bo swietnie sie tym samochodem jezdzi i jest w doskonalym stanie, a za jakis czas moze pojawi sie standard range TMS w Polsce.

W ramach mojej oferty proponuje przejecie leasingu albo sprzedaz za gotowke, wiec obie opcje sa dostepne.