Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Kupię/sprzedam auto elektryczne • OLX/Otomoto/
Sprzedam własną Tesle 3 RWD
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="krzykar77, post: 238594, member: 1489"] Z własnego doświadczenia wiem, że nie uda Ci się jej sprzedać w tej cenie ale trzymam kciuki za sukces. Sam byłem w podobnej sytuacji nieco ponad pół roku temu ([URL='https://forum.elektrowoz.pl/threads/sprzedam-tm3-rwd-mr23-q4-2022.7614/']TUTAJ[/URL]) i wtedy za swoją (identyczna + mniejszy przebieg + przyciemnione szyby + hak na bagażnik rowerowy) uzyskiwałem oferty na poziomie 125kPLN (moje minimum ustawiłem na 135kPLN). Wycena z Tesli była jeszcze niższa niż oferty rynkowe. Z uwagi na to, że M3HL AWD już stał w garażu nie zależało mi na pozbyciu się samochodu za wszelką cenę więc postanowiłem zostawić u siebie również M3 RWD. Z perpsktywy czasu muszę powiedzieć, że z dużo większą przyjemnością na codzień jeżdżę starym modelem, który jest sztywniejszy, a napęd tylko na tył daje dużo więcej frajdy z jazdy mimo znacznie mniejszej mocy :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Kupię/sprzedam auto elektryczne • OLX/Otomoto/
Sprzedam własną Tesle 3 RWD