Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Sprzedaż Tesli i wybór chińczyka.Tylko po kiego grzyba BYD Seal?!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Necvip, post: 180218, member: 4123"] Witam wszystkich, tak się składa że to moja pierwsza wypowiedź na tym forum a zarazem miałem okazję niedawno pojeździć pierwszym elektrykiem w moim życiu - testowałem BYD. Wygląd super i koniec - najbardziej zawiodła mnie ta niby cichość w tym aucie - przy prędkości 140 tak samo albo i gorzej niż w moim pastuchu - tak jeżdżę dieslem. Zaraz posypią się gromy na mnie że to niemożliwe - no cóż też nie wierzyłem ale szybka instalacja podczas jazdy decybelomierza i 64-66 decybeli a pastuch nieco mniej na tej samej drodze i prędkości. Podobają mi się też bardzo w tym aucie jakieś alerty z wyraźnym chińskim akcentem jak na przykład przyjeżdżasz obok szkoły- nie można tego wyłączyć , nie ma YouTube a co za tym idzie pewnie innych aplikacji też nie zainstalujecie . Obsługa tego ekranu jakaś taka nijaka. Zresztą ten tablet wygląda na żywo jak z AliExpress a jakość materiałów no cóż dupy nie urywają delikatnie to mówiąc. Na koniec dodam że jak po godzinie jazdy wsiadłem do mojego auta to pierwsze skojarzenie było dosłownie takie : ****a ale ja mam tu zajebiste fotele w tym pastuchu. Żeby nikt tu mnie nie wyzywał od hejtera elektryków to powiem że dziś testowałem nowego Passata - coraz gorsze te auta robią i takie niejakie a zarazem głośniejsze 68-70 decybeli średno przy 140 na tej samej drodze. Ale fotele mają nadal kozak. Testowałem też Tesle 3 standard 60-62 decybele wiadomo na tej samej drodze. Jak po jeździe próbnej wsiadłem do mojego klekota to pierwsze wrażenie miałem że na jakimś taborecie siedzę i wszystko tu drga. To co ja tu opisuję to są moje subiektywne odczucia do tego co oczekuje od auta i w jaki sposób go użytkuje - głównie dojazd do pracy 160 km dziennie autostradami. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Sprzedaż Tesli i wybór chińczyka.Tylko po kiego grzyba BYD Seal?!